Confidentialitate

Securitatea datelor personale
Articole-copii.ro va ureaza bun venit pe pagina sa de web si îsi exprima satisfactia fata de interesul manifestat fata de produsele sale. Acordam foarte mare atentie protejarii datelor dvs. personale, dorind sa va simtiti în siguranta în timpul vizitarii site-ului nostru de Internet. Protectia datelor dvs. personale în faza de procesare a datelor este o problema importanta pentru noi, de care tinem seama în cursul tuturor procesarilor derulate în companie. Datele personale ale vizitatorilor paginilor noastre de Internet vor fi înregistrate si procesate conform prevederilor legale privind protectia datelor, valabile în Romania.

Culegerea si procesarea datelor personale
În timpul vizitei dvs. pe site-urile noastre, serverul web înregistreaza urmatoarele date standard: adresa IP care v-a fost alocata de provider-ul de servicii Internet, pagina Internet de la care veniti, paginile internet vizitate pe site-urile noastre precum si data si durata vizitei dvs. Datele dvs. personale nu vor fi salvate decât atunci când ni le oferiti dvs., de exemplu atunci când va înregistrati, când participati la un sondaj de opinie sau la un concurs cu premii .

Folosirea si transmiterea datelor cu respectarea obligatiilor legale
Articole-copii.ro va folosi datele personale în scopul administrarii tehnice a website-urilor, pentru evidenta clientilor, pentru sondaje de produs si pentru marketing, dar numai în masura în care acest lucru este necesar.

Transmiterea datelor personale unor autoritati sau institutii de stat se va face numai în cazul în care suntem obligati la aceasta conform prevederilor legale valabile pe plan national. Personalul, agentiile si distribuitorii nostri sunt obligati sa respecte confidentialitatea datelor.

Posibilitatea de a alege
Datele dvs. personale vrem sa le folosim pentru a va informa cu privire la produsele si serviciile noastre si eventual pentru a va solicita opinia cu privire la acestea. Participarea la aceste sondaje de opinie este absolut benevola. În cazul în care nu sunteti de acord cu acest lucru ne puteti comunica oricând decizia dvs. pentru a actiona în consecinta. Pentru relatii suplimentare vezi website-ul respectiv.

Securizarea datelor
Articole-copii.ro a luat toate masurile tehnico-organizatorice de siguranta pentru a proteja datele administrate de noi împotriva manipularii, pierderii, distrugerii sau accesarii lor de catre persoane neautorizate. Masurile de securizare a datelor sunt perfectionate continuu si adaptate celor mai moderne standarde.

Dreptul la informare
La cererea dvs., Articole-copii.ro  va va comunica conform prevederilor legale în vigoare, în scris si cât se poate de repede, daca si ce fel de date personale au fost salvate de noi. Daca sunteti înregistrat ca utilizator va oferim posibilitatea de a vizualiza, sterge sau modifica personal datele salvate. Informatiile incorecte existente în baza de date, în ciuda eforturilor noastre depuse în vederea actualizarii lor, le vom corecta la cererea dvs.confidentialitate
Design by Focuswebdesign.ro Articole-copii.ro|Articole Bebelusi, Copii, Nou Nascuti © 2019